Menu
Your Cart

DINGENS BAROMETERS

DINGENS BAROMETERS
Weerstation met kwalitatieve barometer, thermometer en hygrometer, met zilverkleurige randen en witte wijzerplaten. (diameter : 80 mm). Het instrument heeft een hoogwaardige afwerking met verchroomde onderdelen. De metalen voorzijde is gemonteerd op een afstand van de blank houten omkasting, wat he..
165,00€
Excl. BTW:136,36€
Innovacelli barometer in een glazen cilinder met mat chroom afwerking. Deze Innovacelli Barometer heeft 4 luchtledige cellen en een kleinere schaal dan de bestaande collectie. Deze barometer komt met zijn totale lengte van 52 cm tegemoet aan de vraag, voor wie graag een barometer in een kleinere p..
575,00€
Excl. BTW:475,21€
Innovacelli Barometer met hoogteijking, thermometer en haarhygrometer. Het frame bestaat uit een houten achterzijde. Deze basisglasplaat (dikte : 20 mm) is noten gekleurd. De wijzerplaat bestaat uit een witte glasplaat (dikte :10mm) waarop de schaal met zwarte zeefdruk is aangebracht. Deze In..
1.130,00€
Excl. BTW:933,88€
Barometer met thermometer. Het frame bestaat uit twee gezandstraalde glasplaten. Deze prachtige Innovacelli Barometer is een aanwinst voor elk interieur. Deze Innovacelli Barometer heeft een mat chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik. Aan de linkerz..
895,00€
Excl. BTW:739,67€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.