Menu
Your Cart

DINGENS BAROMETERS

DINGENS BAROMETERS
Innovacelli barometer in een glazen cilinder met mat chroom afwerking. Deze Innovacelli Barometer heeft 4 luchtledige cellen en een kleinere schaal dan de bestaande collectie. Deze barometer komt met zijn totale lengte van 52 cm tegemoet aan de vraag, voor wie graag een barometer in een kleinere p..
575,00€
Excl. BTW:475,21€
Innovacelli Barometer met hoogteijking, thermometer en haarhygrometer. Het frame bestaat uit een houten achterzijde. Deze basisglasplaat (dikte : 20 mm) is noten gekleurd. De wijzerplaat bestaat uit een witte glasplaat (dikte :10mm) waarop de schaal met zwarte zeefdruk is aangebracht. Deze In..
1.130,00€
Excl. BTW:933,88€
Barometer met thermometer. Het frame bestaat uit twee gezandstraalde glasplaten. Deze prachtige Innovacelli Barometer is een aanwinst voor elk interieur. Deze Innovacelli Barometer heeft een mat chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik. Aan de linkerz..
895,00€
Excl. BTW:739,67€
Weerstation met kwalitatieve barometer, thermometer en hygrometer, met zilverkleurige randen en zilverkleurige wijzerplaten. (diameter : 80 mm) De omkasting in transparant glas (dikte : 10mm) en een geborstelde stalen voorzijde. Het instrument heeft een hoogwaardige afwerking met verchroomde afwer..
172,00€
Excl. BTW:142,15€
Weerstation met barometer, thermometer en hygrometer, met zilverkleurige randen en zilverkleurige wijzerplaten. (diameter : 80 mm) De instrumenten zijn gemonteerd in een transparante glasplaat van 10 mm dikte, met een rvs geschuurd metalen frame...
165,00€
Excl. BTW:136,36€
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.