Menu
Your Cart

REINIGEN | POETSEN

Afbeelding REINIGEN | POETSEN
BIOTYCARE - VERZORGENDE & ONTSMETTENDE OORDRUPPELS (7,5ml) - 501001
Nieuw Hot Item!
Merk: BIOTYCARE
Biotycare verzorgende & ontsmettende oordruppelsVoorkom ontstekingen aan de oren en verzorg deze na het gaatjes schieten met Biotycare.Biotycare is een ontsmettingsmiddel in druppelvorm met een toegevoegde verzorgende olie. De druppels dienen na het gaatjes schieten, 2 tot 3 maal per dag aangebracht..
7,00€
Excl. BTW:5,79€
HAGERTY JEWEL CLEAN - 7610928016088
Nieuw
Merk: HAGERTY
Reinigingsbad voor gouden en platinum juwelen met diamanten, saffieren en robijnen Jewel Clean reinigt gouden en platinum juwelen met diamanten, saffieren en robijnen in enkele minuten en herstelt de glans en schittering. Sieraden kunnen met behulp van het korfje in de vloeistof worden ondergedompel..
10,95€
Excl. BTW:9,05€
Merk: HAGERTY
Dompelbad voor het reinigen en onderhouden van tafelzilver De reinigingsvloeistof is speciaal ontwikkeld voor het grondige onderhoud van tafelzilver en maakt het zilveren en verzilverde bestek in 3 minuten weer glanzend. Het bad beschermt gedurende meerdere weken tegen oxidatie en verwijdert al het ..
13,40€
Excl. BTW:11,07€
Merk: HAGERTY
Reinigingspasta voor zilver en verzilverde voorwerpen, tin en roestvrij staal Een effectieve en eenvoudig te gebruiken reinigingspasta voor het schoonmaken (wassen) van zilver, verzilverde voorwerpen, tin en roestvrij staal. De schuimende werking van de pasta polijst en maakt geoxideerd metaal schoo..
12,95€
Excl. BTW:10,70€
Merk: HAGERTY
Geïmpregneerde doek voor het onderhouden en schoonmaken van gouden en platina juwelen met diamanten, saffieren en robijnen Poetsdoek voor het dagelijks reinigen en opfrissen van gouden en platina juwelen met diamanten, saffieren en robijnen. De geïmpregneerde poetsdoek van 100% katoen kan ..
7,90€
Excl. BTW:6,53€
Merk: HAGERTY
Reinigingsbad voor zilver (925 en 835) en verzilverde sieraden De reinigingsvloeistof is speciaal ontwikkelt voor ringen, armbanden, kettingen en oorbellen van zilver. In enkele minuten reinigt de vloeistof sieraden en herstelt de glans en schittering. De sieraden kunnen met behulp van het korfje in..
10,95€
Excl. BTW:9,05€
Merk: HAGERTY
Lotion voor het reinigen en onderhouden van items van koper, messing en brons Reinigt en verzorgt koper, messing en brons. Geschikt voor het onderhouden en herstellen van de glans van voorwerpen zonder deze te beschadigen. Copper Brass and Bronze Polish doet vazen, beeldjes, pannen en andere dof gew..
9,90€
Excl. BTW:8,18€
Merk: HAGERTY
Hagerty Silver Polish 250 ml is al sinds 1960 één van de beste poetsmiddelen voor zilveren en verzilverde voorwerpen. De zilverpoets reinigt en polijst uw sieraden. Daarnaast zorgt het gepatenteerde bestanddeel R-22 voor een langdurige bescherming van uw zilver, die nieuwe aanloop van ..
10,95€
Excl. BTW:9,05€
Merk: HAGERTY
Geïmpregneerde handschoenen voor het polijsten en onderhouden van zilveren en verzilverde items Geïmpregneerde handschoenen voor het polijsten en onderhouden van zilveren en verzilverde items. Gebruik Hagerty Silver Gloves voor een eenvoudige reiniging van uw zilverwerk. De handschoenen zijn ge..
16,40€
Excl. BTW:13,55€
Merk: HAGERTY
Geïmpregneerde doek voor het onderhouden en schoonmaken van zilveren en verzilverde sieraden De geïmpregneerde poetsdoek van 100% katoen kan dagelijks gebruikt worden om uw zilveren sieraden te reinigen en op te frissen zonder deze te beschadigen; direct resultaat! Gebruiksaanwijzing: Poet..
7,90€
Excl. BTW:6,53€
Merk: HAGERTY
Voor de verzorging van natuur- en cultuurparels. Een zacht product dat reinigt en tevens de natuurlijke glans van parels herstelt. Vernieuwt de natuurlijke schoonheid van parels en beschermt deze tegen dofheid. Gebruik: De parels in het zeefje plaatsen en met een draaiende beweging enkele seconden o..
10,95€
Excl. BTW:9,05€
1 - 12 van 12 (1 pagina's)
Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.