Menu
Your Cart

Kortingen to 50% op geselecteerde producten Shop Nu

Atelier en Werkplaats

Bij Juwelier Wijffels kunt u terecht voor zowel herstelwerkzaamheden aan horloges, klokken en sieraden alsook voor het ontwerpen van een eigen sieraad. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen kunnen we uw sieraden weer een nieuw leven geven.

Ontwerpen
Het ontwerpen van een sieraad is een creatief proces, hierin gaan wij samen met u brainstormen om tot een sieraad te komen wat helemaal naar uw idee en smaak is. Dit zullen we vervolgens uitwerken in een schets om u een globale indruk te geven. Met onze kennis en middelen zullen wij uw sieraad vervolgens in ons eigen atelier vervaardigen. 

Goud en Zilver Reparaties
Dankzij onze jarenlange ervaring, specialisme en ons vakmanschap kunnen wij elke reparatie van goud of zilver uitvoeren. Dit doen we dan in ons eigen atelier, in enkele gevallen besteden wij de opdracht uit aan onze goudsmid buitenshuis. Wanneer u met een beschadigd of kapot sieraad bij ons komt, kunnen wij u meestal direct adviseren over de mogelijkheden. Het sieraad gaat vervolgens naar het atelier voor een prijsopgave, deze bellen wij doorgaans binnen een week door. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte voeren wij de reparatie voor u uit.

Vermaken of restaureren van bestaande sieraden
Heeft u sieraden die u niet (meer) draagt? Wij denken graag met u mee over het restaureren of vermaken ervan. Dit zodat u een sieraad weer met plezier kunt dragen.

Tijd
Uiteraard behandelen we uw sieraad met zorg en vraagt het herstel ervan de aandacht en tijd van de goudsmid om tot een mooi resultaat te komen. Kan het herstel in ons eigen atelier uitgevoerd worden dan is de stelregel 'wat u de ene week brengt is de andere week op zaterdag gereed'.) Gaat het om een grote verbouwing of een compleet nieuw ontwerp? Dan is de geschatte tijd 4 a 6 weken.

Horloge- en Klokherstellingen
Onze horlogemaker kan in het eigen atelier service en onderhoud uitvoeren. Daar waar dit niet mogelijk is vanwege bijvoorbeeld merkrestricties zullen we uw reparatie insturen naar het atelier van desbetreffend merk zodat de herstelling daar kan plaatsvinden. Wenst u tevoren een prijsopgave dan kunt u dit aangeven bij afgifte van uw herstelling.


Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.