Menu
Your Cart

BULOVA


Bulova horloges zijn bekend om de precisie, innovativiteit en het brede spectrum aan modellen, waar de focus voornamelijk ligt op nauwkeurigheid. Opgericht in 1875 door Joseph Bulova in New York, USA, met als doel uurwerken van de allerhoogste kwaliteit te maken. Het merk streeft naar innovatie, perfectie en precisie met vakmanschap als uitgangspunt.
Het bekendste model van Bulova is de Accutron, een voorloper van het quartz horloge en op de markt gebracht in 1960. Bijzonder aan dit model destijds was het feit dat energie werd verkregen door middel van een batterij en dat deze veel sneller tikte dan een traditioneel horloge. Dit zorgde voor een voor een ongekend hoge precisie. Tegenwoordig is de Bulova Accutron een gewild vintage-model.

Merk: BULOVA
Bulova Serveyor skeleton herenhorloge met een automatisch uurwerk (40 uur gangreserve)...
399,00€
Excl. BTW:329,75€
Merk: BULOVA
Bulova Serveyor skeleton herenhorloge met een automatisch uurwerk (40 uur gangreserve)...
429,00€
Excl. BTW:354,55€
Merk: BULOVA
Bulova's 'Devil Diver' Bulova's opvallende Oceanographer herenuurwerk is een perfecte mix van functie en sportstijl. Het heeft een roestvrijstalen kast en een feloranje wijzerplaat met een zwarte soepele rubberen band en een fijn automatisch Miyota-uurwerk. Het heeft ook een roterende ring in zwart..
549,00€
Excl. BTW:453,72€
1 - 24 van 32 (2 pagina's)
Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.