Menu
Your Cart

Kortingen to 50% op geselecteerde producten Shop Nu

De laatste jaren is er een enorme kentering gekomen in de wijze waarop afscheid van overledenen genomen wordt. Nabestaanden kiezen veelal voor een afscheid dat helemaal is toegespitst op individuele wensen. Met deze veel veranderende trends zie je ook de vraag naar gedenksieraden een vlucht nemen. Waar voorheen deze sieraden veelal een container waren in de vorm van een cilinder waarin een kleine hoeveelheid as werd aangebracht en afgedicht werd met een schroefje, is ook hierin een grote ontwikkeling in het sieradenontwerp waar te nemen.

See You Gedenksieraden kenmerkt zich door het veelal zichtbaar afwerken met as, haar, vingerafdrukken, voetafdrukjes, pootafdrukjes en moedermelk door middel van een transparante hars, waarbij het mogelijk is om eventueel een kleurstof toe te voegen. Dit resulteert in een glanzende, doorzichtige afwerking.

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest.

*Vanwege de omvangrijke collectie hebben we een slechts een selectie in huis, bestellingen zijn doorgaans binnen enkele dagen binnen!

Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.