Menu
Your Cart

Kortingen to 50% op geselecteerde producten Shop NuOp deze pagina kunt u alle informatie vinden voor het laten schieten/prikken van oorgaatjes


Let wel, het gaat hier uitsluitend om gaatjes in de oorlel, voor alle overige piercings kunt u enkel terecht bij een officiële piercingstudio. Voor het schieten van gaatjes maken wij gebruik van een gesloten systeem van Inverness. In de steriel verpakte cassettes zitten de door u (of ouder) gekozen oorknopjes. De oorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, titanium of goud zodat de kans op ontstekingen erg klein is.

Wat is de minimum leeftijd voor het schieten van oorbellen?

Wij hanteren geen minimum leeftijd, maar adviseren wel dat het kindje zelfstandig rechtop kan zitten. Voor personen onder de leeftijd van 16jaar geldt dat er altijd toestemming nodig is van ouder/voogd.
Gelieve ons hiervan tevoren op de hoogte te brengen of met uw kind mee te komen naar de winkel !

Wat kost het schieten oorbellen?

Dit is afhankelijk van het oorknopje dat je kiest. Er is keuze uit verschillende oorknopjes, bloemetjes met zirkonia (in verschillende kleuren), lieveheersbeestjes, en meer. Uiteraard hebben wij ook nog de standaard oorknopjes. De prijs van de oorknopjes begint bij €16. De prijs van het prikken zit in de prijs van de oorbellen inbegrepen. Wij adviseren om de eerste oorknopjes minimaal acht weken in te laten zitten en het gaatje de eerste dagen goed te behandelen met ontsmettingsmiddel. Hiervoor kunt u bij ons ook een product op natuurlijke basis verkrijgen voor €7.

Dien ik een afspraak te maken voor het schieten van oorbellen?

Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wij adviseren echter wel om de drukke momenten, zoals de zaterdag, te vermijden.

14k geel goud

Chirurgisch staal


24k verguld


Titanium

Wij gebruiken cookies en andere technieken om uw verblijf op onze site en de functionaliteit ervan te verbeteren.
U kunt onze Privacyverklaring hier nalezen.